Diploma

Csókai János József 1981. június 18-án 3-as (közepes) eredményes államvizsgát tett a Debreceni Agrártudományi Egyetemen.

Csókai János a diplomájával

Az Államvizsgáztató bizottság tagjai saját kezűleg beírták és aláírták az egyetemi index alapdokumentumba és az eredeti jegyzőkönyvben is, de ismeretlen tettes vagy tettesek a lap szélére kijavították az eredetileg beírt jegyeket.

A jegyzőkönyvből szintén kitörölték az eredeti beírást, ami 31 év után a Debreceni Bíróságon először bemutatott jegyzőkönyvben is jól látható.

Csókai János indexe

Az eljáró bírót is megdöbbentette ez a durva okirat hamisítás, mellyel a lap teljes elvékonyodásáig jól láthatóan ki lett kaparva az eredeti beírás. Az egyetem 32 éven keresztül a meghamisított jegyzőkönyvet mutogatta a hatóságok részére. Sőt az egyetem hamis jegyzőkönyveket is gyártott.  A bíróságok évek óta húzzák ezt az ügyet. Jelenleg a kúria vizsgálja.

Az egyetem 33 éve nem hajlandó kiadni a diplomáját. Csókai János József által felkért Dr. Horváth József, magasan képzett budapesti írás és okirat szakértő közérthetően megállapította, hogy

az államvizsgáztató bizottság által a lap közepére szabályosan beírt és aláírt 3-as (közepes) államvizsga jegy érvényes.

A felelősséget a magyar állami képviselők nem merik vállalni.